Islam producten kopen

Islam producten kopen

islam producten

Als je in een ander land dan je vaderland gaat wonen of woont, wil je je graag aanpassen aan de gebruiken en gewoonten van dat land. Maar tegelijkertijd wil je natuurlijk ook een beetje van je eigen cultuur en gebruiken blijven behouden. Het kan ook zijn dat je graag Islam producten wilt kopen, om op deze manier meer te leren over de cultuur en het geloof van het land waar bijvoorbeeld je ouders of grootouders zijn opgegroeid, zodat je dit weer kunt doorgeven aan je eigen kinderen.

 

Islam producten: boeken

Omdat het geloof in Allah erg belangrijk is voor een Moslim, kun je hierover allerlei boeken kopen. In de eerste plaats vind je natuurlijk de Koran in het Arabisch of in het Nederlands. Ook informatie over de hadj en umrah vind je terug op de planken. Daarnaast zijn er allerlei boeken over onder andere de cultuur, opvoeding, gedrag en het huwelijk. Ook kinderboeken zijn van de partij. Zo leren de kleintjes al van jongs af aan de verhalen uit de Koran die worden verteld op hun niveau. De grotere kinderen kunnen dan weer verhalen lezen over de profeten uitgelegd op een manier dat zij het kunnen begrijpen. Ben je een nieuwe moslim dan zijn er ook voor jou boeken te koop die je op weg helpen.

 

Andere Islam producten

Natuurlijk kun je in Nederland nog veel andere producten kopen. Het geloof brengt vele feestdagen met zich mee. Daarvoor kun je slingers en ballonnen in huis halen om te versieren en je geliefden welkom te heten op het feest. Om het feesten nog leuker te maken kun je ook allerlei cadeautjes kopen zoals parfum en educatief speelgoed. Ook wenskaarten met mooie teksten in zowel het Arabisch als in het Nederlands. Voor de kinderen zijn er heerlijke halal snoepjes verkrijgbaar en om de tanden na het snoepen weer goed te poetsen is er de speciale Miswak tandpasta en zijn er de Sewak stokjes. Als bidden voor jou belangrijk is, kun je ook mooie gebedskleden kopen die je overal mee naartoe kunt nemen en zo steeds op een schone ondergrond bidden.

 

Waar Islam producten kopen?

In Nederland wonen veel mensen die de godsdienst van de Islam beoefenen. Omdat iedereen hier vrij is om te geloven in wat hij of zij graag wil, kun je door heel het land heen in meer of mindere mate Islam producten kopen. Ook het internet zijn er Islam producten genoeg terug te vinden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *