Welke wellness producten gebruik jij meestal?

Welke wellness producten gebruik jij meestal?

wellness producten

De badkamer van de gemiddelde Nederlandse vrouw staat vol met allerlei soorten wellness producten, zelfs bij vrouwen die helemaal niet zo ijdel zijn. Je kunt daarbij denken aan hele standaard producten zoals shampoo, conditioner en fijne facewash, maar ook aan de wat luxere producten zoals gezichtsmaskertjes en oogcontourcrème. Wellness producten zijn niet meer weg te denken uit onze samenleving, en iedereen heeft zijn eigen favorieten. Zo zijn er veel vrouwen die op dagelijkse basis een fijne bodylotion gebruiken, maar slechts weinigen die eerst scrubzout gebruiken om de dode huidcellen te verwijderen. En dat terwijl die crème dubbel zoveel effect heeft als je eerst scrubzout gebruikt. Als de dode huidcellen namelijk zijn verwijderd wordt de crème veel beter opgenomen en wordt de huid extra zacht.

Gebruik jij biologische wellness producten?

We spreken van biologische wellness producten wanneer ze zijn gemaakt van niets dan natuurlijke ingrediënten. Veel beauty producten bevatten namelijk allerlei chemische toevoegingen, en deze zijn over het algemeen helemaal niet goed voor de huid. Ze kunnen haar uit drogen en dus op de lange termijn averechts werken. Als jij dus echt het beste wilt voor je huid en jaar dan kun je het beste kiezen voor biologische wellness producten. Daar reageren de meeste mensen veel beter op, want de kans op irritaties en allergieën is ook nog eens vele malen kleiner. En of je nu op zoek bent naar biologische wellness producten voor je huid, je haar of je tanden, je kunt ze tegenwoordig in veel verschillende winkels vinden.

Zijn we verslaafd aan wellness producten?

Over het algemeen kunnen we wel stellen dat we een beetje verslaafd zijn geraakt aan het gebruiken van beauty producten. Vaak liggen onze kastjes er super vol mee, terwijl we nog niet de helft ervan daadwerkelijk gebruiken. Let dus de volgende keer als je je weer laat verleiden tot het kopen van een dure crème of lotion op en bedenk je of je dat product echt nodig hebt, want in veel gevallen is dat niet zo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *