Handgemaakte vazen van hoge kwaliteit

Handgemaakte vazen van hoge kwaliteit

Bij sommige mensen is het zo dat standaard vazen niet goed genoeg zijn. Vaak zijn vazen net te groot of net te klein voor een bos bloemen die je krijgt. Hij is nooit perfect. Met de handgemaakte vazen van Aiymes is dit verleden tijd. Veel vazen lijken op elkaar en je hebt vrijwel zeker dezelfde vaas als iemand uit je straat. Als je dit niet wilt en een mooie luxe, moderne en unieke handgemaakte vazen? Dan kun je zeker terecht bij Aiymes. Dit bedrijf heeft alles wat je zoekt voor een uniek interieur. De vrouw achter het bedrijf is begonnen met het bedrijf omdat ze het leuk vond om te doen. Tegenwoordig is ze heel succesvol in het leveren van kwalitatief maatwerk. Dit maatwerk zoals handgemaakte vazen maakt ze tot de dag van vandaag nog steeds in haar studio in Zundert.

Alles is uniek

Doordat deze vrouw veel creativiteit stopt in haar producten heeft ze veel unieke oplossingen gemaakt voor een eerlijke prijs. Ze heeft bijvoorbeeld naast de handgemaakte vazen, van waxinelichtjes een interieur stuk gemaakt door hem iets aan te passen. Manden zijn ook heel mooi voor in een interieur. Niet de manden die je gewend bent met gaten erin voor fruit of wat dan ook, maar manden voor om bloempotten heen wat het een heel warm en sfeervol gevoel geeft. Doordat de stof zacht is geeft het een heel warme sfeer af.

Handgemaakte vazen

Skyline

Ben je verliefd op jouw stad en wil je dit op een mooie manier laten zien die niet teveel opvalt. Dit kan met een in hout gegraveerde skyline. Deze skylines maakt ze helemaal zelf en de stad komt er mooi en subtiel onder te staan. Als je heel veel van de stad houd waar je opgegroeid bent of nu woont kun je dit aan iedereen laten zien. Er zijn een hoop steden die ze heeft gemaakt. Deze steden zijn: Breda, Utrecht, Rotterdam, Tilburg, Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Groningen, Almere en Den Haag. Vrijwel alle grote steden in Nederland zijn voorzien van een skyline bord bij Aiymes.

Unieke verlichting

Als je een subtiel licht wilt creƫren waar je geen last van hebt die je op je salontafel kan zetten of op tafel is de verlichting van dit bedrijf zeker een goede oplossing. Deze oplossing is een hele moderne en unieke die je nergens anders gaat vinden waar je ook maar kijkt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *