3 redenen om een massage in Rotterdam te boeken

3 redenen om een massage in Rotterdam te boeken

Massage

Los van het feit dat het handig is om in Rotterdam te wonen als je een massage in Rotterdam wilt boeken, zijn er nog een aantal redenen waarom je af en toe laten masseren een goed idee is. Allereerst natuurlijk de ontspannende werking ervan. Een massage doet je echt even alle stress van alledag vergeten en helemaal terugkomen in je lichaam. En als je geen partner hebt die die voor je kan doen dan kun je natuurlijk ook gewoon die massage in Rotterdam bij een salon boeken. Er zitten er diverse, dus je hebt genoeg keus. 

 

Een massage in Rotterdam is goed voor je doorbloeding

Naast het feit dat een massage ontzettend ontspannend werkt is het ook nog eens heel erg goed voor de doorbloeding. Je bloed gaat er namelijk letterlijk sneller van stromen. Daardoor worden afvalstoffen beter afgevoerd en worden je weefsels en organen beter voorzien van de juiste voedingsstoffen. Spierpijn neemt af, en je kunt helderder denken doordat ook je je nek en hoofd beter doorbloed worden. Om die reden boeken veel mensen een massage in Rotterdam als ze last hebben van veel spierpijn. Het kan weliswaar een beetje pijnlijk zijn om deze spieren te laten masseren, maar ze herstellen er wel veel sneller van, en dat is natuurlijk alleen maar fijn.

Een massage is goed voor je energetisch lichaam

Iedereen heeft een energetisch lichaam, wat de meeste mensen echter niet kunnen waarnemen, maar je hebt het wel. Dit bestaat onder andere uit een netwerk van meridianen, waar energie doorstroomt. Door je te laten masseren worden allerlei punten op dit netwerk gestimuleerd, waardoor de energie er veel beter doorheen kan stromen. Blokkades worden opgeheven (zeker als je voor een Chinese of Thaise massage in Rotterdam kiest!) en je lichaam komt veel meer in balans. Een massage heeft dus zowel voordelen voor je fysieke als je energetische lichaam, en zijn uitwerkging op zowel je fysieke als mentale gezondheid.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *